FAU Marienlyst inviterer til påskekokkelotteri


I disse hjemmepåsketider kan det være godt å ha noe skikkelig digg å gjøre – og spise! FAU inviterer derfor alle elever til Mastercehef Marienlyst, et kokkelotteri for alle. Du kan lage akkurat hva du vil, det trenger ikke være sunt engang! Lag noe digg for deg selv eller familien din, send oss oppskrift og bilde av det ferdige resultatet. Hvis du vil kan du sende et bilde av kokken(e) og de heldige gjestene også. FAU vil publisere oppskrifter og bilder på FAU og skolens hjemmeside, så hvis du sender inn bilder godtar du at de blir publisert. Du kan sende inn så mange ganger du vil og hver oppskrift blir et lodd i trekningen. Vi tar imot oppskrifter helt til mandag 13. april. Vi deler inn i tre grupper, 1-3. klasse, 4. og 5. klasse og 6. og 7. klasse. Vi trekker én vinner fra hver gruppe som får en skikkelig fin kokebok. Vi håper du vil være med å spre kokke- og matglede i denne tiden der vi alle trenger litt ekstra omtanke og kos, ved å dele din oppskrift med resten av oss på Marienlyst. Send oppskrifter, bilder og eventuelle spørsmål

til marienlystskole.fau@gmail.com. Bli med, la oss være alene sammen!

Fremhevede saker
Emneområder

Ansvarlig redaktør | FAU-leder

Teknisk redaktør | Anne Kari Ødegård

Copyright 2019 | Anne Kari Ødegård

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now