Min Sak - en måte å løfte saker til politikerne i Oslo

July 31, 2019

 

 

 

Minsak er en mulighet til å tvinge politikerne til å ta stilling til en problemstilling. Minsak har blitt brukt av FAU og foreldre på Marienlyst til bland annet å få tryggere skolevei i Blindernveien og til å forbedre krysset Kirkeveien/Blindernveien. For krysset Kirkeveien/Blindernveien så ble intitiativtaker (en forelder) og FAU invitert til å legge frem saken for Oslos Samferdsels- og miljøkomite.

 

Minsak kan imidlertid benyttes til alle typer av saker hvor man vil få svar fra politikere.

 

Hvis du samler nok underskrifter (minst 300 av kommunens innbyggere) og det er noe som kommunen kan påvirke, så må kommunen vurdere saken din (gitt at den ikke er behandlet fra før). Man er ikke garantert at politikerne gjennomfører de tiltakene man foreslår, men man blir ihvertfall hørt, og saken blir journalført.

 

https://minsak.no/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Spesialklassene

11.17.2019

1/10
Please reload

Fremhevede saker
Emneområder
Please reload

Ansvarlig redaktør | FAU-leder

Teknisk redaktør | Anne Kari Ødegård

Copyright 2019 | Anne Kari Ødegård

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now